Nye fantastiske funktioner på iPhone 12

Det forbedrede kamera på iPhone 12 giver brugerne mulighed for at tage fantastiske billeder i høj kvalitet. Den nye sensor og objektiver sørger for skarpere detaljer, bedre farvegengivelse og forbedret lavlys-ydeevne. Desuden er der implementeret avancerede billedbehandlingsteknologier, som automatisk optimerer billederne for at sikre perfekte resultater hver gang. Samlet set giver iPhone 12’s kamera brugerne mulighed for at fange øjeblikke i en hidtil uset kvalitet.

Hurtigere 5G-opkobling til lynhurtig internet

Med den nye iPhone 12 får du adgang til lynhurtig 5G-internetforbindelse, der giver dig mulighed for at streame video, downloade filer og surfe på nettet med utrolig hastighed. 5G-teknologien er op til 10 gange hurtigere end standard 4G-forbindelser, hvilket betyder, at du kan få mere ud af din smartphone, uanset hvad du bruger den til. Læs om de spændende features på iPhone 12

Kraftfuld A14 Bionic-chip for overlegen ydelse

Den nyeste A14 Bionic-chip i iPhone 12 er den mest kraftfulde chip, Apple nogensinde har udviklet. Den giver en overlegen ydelse, som gør din iPhone i stand til at håndtere selv de mest krævende opgaver med lethed. Chippens avancerede arkitektur og optimerede processorkraft sørger for lynhurtig respons og smidig multitasking, uanset om du spiller krævende spil, redigerer videoer eller blot browser på nettet. Med A14 Bionic-chipppen får du en iPhone, der er klar til at imødekomme dine behov nu og i fremtiden.

Robust design med Ceramic Shield-beskyttelse

iPhone 12-serien er udstyret med et robust design, der er designet til at modstå daglig brug. Den nye Ceramic Shield-beskyttelse, som er udviklet i samarbejde med Corning, giver fire gange bedre beskyttelse mod skærmbrud sammenlignet med tidligere iPhone-modeller. Denne avancerede glasteknologi gør skærmen mere modstandsdygtig over for stød og fald, så du kan bruge din iPhone 12 uden bekymring for, at den går i stykker ved et uheld.

Trådløs opladning med MagSafe-teknologi

Med den nye MagSafe-teknologi kan iPhone 12 oplades trådløst på en mere effektiv og praktisk måde. MagSafe-opladeren bruger magnetiske koblinger til at fastgøre opladerkablet sikkert til telefonen, så du nemt kan oplade den uden at skulle tilslutte stik manuelt. Denne løsning giver en hurtigere og mere pålidelig opladning sammenlignet med traditionelle trådløse opladere. Desuden kan du nemt tilføje ekstra tilbehør som f.eks. mobilholdere eller pengepunge, der også kan oplades trådløst ved hjælp af MagSafe-teknologien.

Nyt OLED-display med høj kontrast og lysstyrke

iPhone 12-serien er udstyret med et nyt OLED-display, som leverer en fantastisk visuel oplevelse. Displayet har en høj kontrast og lysstyrke, hvilket giver brugeren et klart og levende billede, uanset om man ser film, spiller spil eller blot browser på internettet. OLED-teknologien sikrer dybe sorte nuancer og levende farver, som virkelig får indholdet til at træde frem. Desuden understøtter displayet HDR, hvilket giver en forbedret dynamisk rækkevidde og endnu mere detaljerige billeder.

Forbedret batterilevetid til længere brug

Den nye iPhone 12 har en forbedret batterilevetid, der giver brugerne mulighed for at bruge deres telefon i længere tid uden at skulle oplade den. Den kraftfulde A14 Bionic-chip, som er bygget med 5nm-teknologi, er mere energieffektiv og optimerer batteriforbruget. Derudover er der implementeret avancerede strømsparefunktioner, der automatisk reducerer strømforbruget, når telefonen ikke er i brug. Disse tiltag sikrer, at iPhone 12 kan holde til en hel dag med normal brug, og at brugerne kan nyde deres telefon i længere tid uden at skulle tænke på at oplade.

Avanceret Face ID-ansigtsgenkendelse

Den nye iPhone 12 er udstyret med en avanceret Face ID-ansigtsgenkendelse, der giver en endnu mere sikker og pålidelig måde at låse din telefon op på. Den bruger en avanceret TrueDepth-kamera, der kan registrere selv de mindste detaljer i dit ansigt, så du kan låse op med et enkelt blik. Face ID fungerer også, selv når du bærer maske, og den er endda hurtigere end tidligere versioner. Denne teknologi giver dig en uovertruffen sikkerhed for dine data og en intuitiv oplevelse, hver gang du bruger din iPhone 12.

Integreret Dolby Atmos-lyd for filmoplevelse

Apples nye iPhone 12-modeller er udstyret med integreret Dolby Atmos-lyd, som giver brugerne en mere immersiv og dynamisk lydoplevelse, når de ser film og tv-serier på deres smartphone. Dolby Atmos-teknologien skaber en 3D-lyd, der omgiver lytteren og giver en mere realistisk og engagerende oplevelse. Lyden placeres præcist omkring brugeren, så de kan høre detaljer som for eksempel regn, der falder eller fugle, der flyver forbi. Denne avancerede lydteknologi løfter filmoplevelsen på iPhone 12 til et nyt niveau og giver brugerne en endnu mere intuitiv og underholdende måde at se indhold på deres mobiltelefon.

Kompatibel med seneste iOS-funktioner

iPhone 12-serien er fuldt kompatibel med de seneste iOS-funktioner. Dette giver brugerne adgang til et bredt udvalg af avancerede funktioner, der forbedrer den daglige brugeroplevelse. Funktioner som Siri, Fotos, Beskeder og Wallet er alle optimeret til at udnytte de seneste teknologiske fremskridt i iOS. Desuden understøtter iPhone 12 trådløs opladning og 5G-netværk, hvilket giver en hurtigere og mere effektiv mobiloplevelse.