Tilbud!

Travelite Mooby Grøn Kabinekuffert

Original price was: 1.149 kr..Current price is: 1.034 kr..

Rejs i stil med den ultralette og holdbare Travelite Mooby Grøn Kabinekuffert – Den perfekte følgesvend til dine eventyr.

Køb her

Varenummer (SKU): 7110501364949065 Kategori:

Tag på dine eventyr med lethed og stil med Travelite Mooby grøn kabinekuffert. Denne fantastiske kabinekuffert er din perfekte rejsepartner, uanset om du flyver til fjerne destinationer eller tager på en weekend getaway.

Med en højde på 55 cm, en bredde på 40 cm og en dybde på 20 cm er denne kabinekuffert skabt til at imødekomme de fleste flyselskabers krav til håndbagage. Med et rummeligt indre, der har praktiske pakkestropper, kan du let organisere dine ejendele til en problemfri rejseoplevelse.

Mooby kabinekufferten er fremstillet af ridsefast og genanvendt polypropylen, hvilket ikke kun sikrer holdbarheden, men også gør den miljøvenlig. Med fire dobbelthjul kan du glidende manøvrere kufferten gennem lufthavne og byer uden besvær. Uanset om du vandrer gennem travle gader eller løber for at nå dit fly, vil Mooby kabinekufferten følge dig med lethed og elegance.

Med et volumen på 39 liter og en vægt på kun 2,3 kg giver denne kabinekuffert dig masser af plads til at pakke alt det nødvendige til din rejse, samtidig med at den er let at transportere. Med Mooby kabinekufferten kan du rejse uden unødig bekymring og med stil.

Tag skridtet mod uforglemmelige eventyr med Travelite Mooby grøn kabinekuffert. Lad den være din pålidelige rejsepartner, der bringer komfort, stil og bekvemmelighed til dine rejser. Rejs let, rejs smart, rejs med Mooby.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Travelite Mooby Grøn Kabinekuffert”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.